Close
Arrow
Arrow
Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image Big Image

Høst 2017

Top Image

Høst 2017

- Behind the scene -

Etter en lang sommer er det tilbake på jobb. Denne høst kolleksjonen kombinerer stil med myke og komfortable stoffer, slik at overgangen tilbake til kontoret blir litt enklere.

Som alltid har vi reist og holdt oss oppdatert med de nyeste trendene. Denne høst kolleksjonens farger er inspirert av høstens nydelige natur. De varme fargene på bladene kombinert med den kjøligere luften, men fortsatt solfylte dager. Denne høsten navy er den nye sorte og farger som oliven, rust og dusty pink er viktige.
Den moderne stilen med 3D print er fortsatt viktig, men denne høsten er vi inspirert av 70-tallet. Kombinert med 3D print og rette snitt har vi også hatt fokus på strikk denne høsten. Når luftet blir kjøligere elsker vi å kle oss i myke, fasjonable og komfortable strikkegensere og cardiganer.

Ta en titt på kolleksjonen nedenfor.
 

Kolleksjonen

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21